Visitor Centre

Description

londoneast-uk Visitors Centre is a purpose built office building. The building is constructed over two floors with offices on both upper and lower floors. The building is located prominently at the entrance to londoneast-uk Business and Technical Park.

GROSS INTERNAL AREA Sq. M. Sq. Ft.
Ground 316.4 3287
First 354.9 3700
Total 671.3 6987

 Accommodation

The internal configuration is a combination of single and open plan offices. The design is modular allowing simple reconfiguration of internal walls. It is available either as individual offices or as a combination of rooms.

Specification

Key specifics of the building are as follows:

Comfort cooling

Network cabling

Perimeter trunking

Kitchen T-point facilities

Amenities

District line 2 minutes’ walk away. (Dagenham East Station)

Car parking/disabled parking

External amenity space

Motor bike and cycle racks

Building security. 24/7 manned CCTV and patrols

Superfast broadband

Pub / restaurant, hotel due 2017

Adjacent sports & social club